Axel Flóvent - Tomorrow Will Be Gone 

Woensdag 16 november verschijnt de nieuwe single van Axel Flóvent. De nieuwe single van de Nederlandse-Ijslandse Singer-Songwriter, die tegenwoordig weer in IJsland woont en een tijdje in Amsterdam en Brighton woonde, heet 'Tomorrow Will Be Gone'. IJsland is en blijft een broedplaats voor Axel van goede muziek, dat blijkt ook maar weer uit deze nieuwe single 'Tomorrow Will Be Gone'. In de afgelopen jaren heeft Axel Flóvent ver van huis gezocht naar kansen voor zijn muziek, maar sinds zijn terugkeer naar IJsland loopt zijn muzikale zoektocht beter dan ooit. Bekijk hier de video première.

Nieuwe Song
VR 11 NOV


Jeangu Macrooy - Summer Moon (live)

Eind september onthulde Jeangu Macrooy de albumcover en titel van zijn derde studioalbum. Het album heet ‘Summer Moon’ en kwam op 11 november 2022 uit. Deze week verscheen de muziekvideo van de titeltrack in de live uitvoering. Jeangu zegt; "Alle lof voor Rauwkost Film voor het zo mooi vastleggen van de romantische, dromerige sfeer van dit nummer, en ook voor mijn band en alle andere creatievelingen die hun talent aan dit project hebben gegeven. Ik ben zo ontzettend blij met wat we hebben gemaakt!! Ik hoop dat je er net zoveel van houdt als ik".

Nieuwe Song
VR 11 NOV


Salvatore Sichi - Mon Amour

Al bijna 25 jaar treedt Salvatore op met diverse bands, veelal met Mediterrane muziek maar ook pop, rock, jazz en blues. In zijn eigen muziek komen al deze invloeden terug in unieke, en geheel eigen, mix. Zijn voornaamste successen vierde hij als gitarist met zijn instrumentale werk in de Rumba Flamenca stijl. 'Mon Amour' is een mix van Raï, Arabische, Indiase en Pop muziek. Met een drijvend ritme en krachtige violen. Geschreven, uitgevoerd en opgenomen door Salvatore zelf brengt hij met dit nummer een ode aan de liefde en de muziek.

Nieuwe Song
VR 11 NOV


Noha Saré - Into Your Head

De opkomende Amsterdamse alt-pop/R&B-artiest Noha Saré heeft een nieuwe single en muziekvideo uitgebracht en heet 'Into Your Head'. Noha Saré valt op met haar krachtige maar gevoelige stem en haar sound valt het beste te omschrijven als een soulvolle authentieke sound met elementen van alternatieve R&B en electro pop. Met haar betoverende stem, unieke sound en kunstzinnige videoclips zal het je niet verbazen dat de in Amsterdam geboren zangeres opgevoed is door ouders die beide kunstenaars zijn. 'Into Your Head' Composed by Marius Koch, Noha Saré & Tom Bachmann. Lyrics by Noha Saré. Recorded & produced by Tom Bachmann (Tantamount Music). Co-produced by Marius Koch. Mixed by Tom Bachmann, Homeland Studio (Amsterdam). Mastered by Sander van der Heide, Wisseloord Studios (Hilversum).

Nieuwe Song
VR 11 NOV


Andrew Laureth - Dias

De nieuwe single die deze week is verschenen van Andrew Laureth heet Dias. Andrew is een Braziliaanse in Amsterdam wonende Singer-Songwriter en heeft een uitgebreide internationale muzikale ervaring in zijn jonge leven opgedaan. Door zijn kalme en bescheiden persoonlijkheid weet Andrew de juiste snaar te raken met eigen werk. Van de stilte tot de eerste akkoorden, gevoelens die bewegen door melodische lijnen, de rijkdom van eenvoud, de expressie van de ziel door tekst en geluid, intiem en meeslepend tegelijk. Andrew heeft een uitgebreide ervaring in de muziek. Zijn carrière begon in 2003. Na jaren touren in Brazilië en Europa, albums uitbrengen met zijn oude bands en aandacht krijgen van de media, besloot Andrew Laureth naar grotere hoogten te vliegen. Een mix van folk en Braziliaanse muziek, geleid door het akoestische geluid van een gitaar, is wat je mag verwachten van een concert van Andrew Laureth. Naast het presenteren van eigen muziek is er ook ruimte voor klassiekers uit de Braziliaanse muziek en Pop Rock. www.andrewlaureth.com

Nieuwe Song
VR 11 NOV


Flemming - Mooiste Meisje

Flemming zijn debuutalbum is nu uit!! Luisteren op Spotify, cd/vinyl bestellen of kaartjes kopen voor de tour kan via https://lnk.to/flemmingalbum Na een jaar vol hoogtepunten en vier hits, bracht de Brabantse zanger Flemming deze week zijn debuutalbum ‘FLEMMING’ uit. De plaat bestaat uit 11 nummers waarop de zanger zijn veelzijdigheid laat horen. De liedjes verschijnen samen met een reeks videoclips. Vanaf 4 november 2022 verschijnt er elke vrijdag een nieuwe clip op YouTube. De keuze voor de naam van het album was snel gemaakt, omdat Flemming de luisteraars kennis wil laten maken met hem als persoon en artiest. “Mijn Nederlandstalige carrière begon pas een jaar geleden, wat relatief nog heel kort is. Ik denk dat mensen mij echt nog moeten leren kennen en ik hoop dat mijn album hier een beetje aan kan bijdragen. De afgelopen jaren heb ik zoveel verschillende soorten muziek geschreven en gemaakt. Ik vond het dan ook moeilijk om te kiezen welke nummers ik op dit album wilde hebben. De songs die ik nu heb gekozen staan voor de muziek die ik vet vind en wil uitdragen. Dit is FLEMMING”, aldus Flemming!

Nieuwe Song
VR 11 NOV


Big2 - Goddamn

Een week na de release van de track ‘Baby Lima’ komt Big2 met de gelijknamige ‘Lima’ EP. Het project bevat eerder uitgebrachte singles, zoals ‘Eenzame Nacht’ die al dan vier miljoen streams behaald heeft en het nummer ‘Echo’ samen met Antoon. Naast deze singles bevat de EP twee nieuwe nummers, waaronder ‘Laat Maar Waaien’ waarop Big2 laat horen wat voor lyrics hij in huis heeft en dat hij nog steeds één van de hardste rappers- en producers uit Nederland is. De ‘Lima’ EP komt uit via Dreamteam en is vanaf deze week overal te streamen. 

Nieuwe Song
VR 11 NOV


Davina Michelle - I Love Me More (Rock Version)

Vandaag, vrijdag 11 november verscheen de speciale Rock Versie van Davina's 'I Love Me More'. Check out the official music video of  ‘I Love Me More (the rock version)’ by Davina Michelle op: https://lnk.to/ILoveMeMore. De track die al twee maanden geleden verscheen  in een iets wat rustigere versie heet 'I Love Me More' en is deze vrijdag dus ook in een Rock Versie verschenen. Davina vertelde dat ze het altijd spannend blijft vinden wanneer ze een nieuw nummer de wereld instuurt. Davina zegt dat haar track gaat over dat je jezelf als persoon gewoon op de eerste plaats moet zetten en dat je je niet moet laten overrulen wanneer mensen je als stront behandelen. Zelfliefde is gewoon ontzettend belangrijk.

Nieuwe Song
VR 11 NOV


PLATFORM FOR SINGER-SONGWRITER TALENT
WE ARE LOOKING FOR GREAT SONGS - I WANT YOUR SONG !