SONGLAND.NL IS HET GROOTSTE SINGER-SONGWRITERS PLATFORM VAN NEDERLAND

I.S.M. DE LANDELIJKE EN REGIONALE OMROEPEN IN NEDERLAND SINDS 2017.


Misha Angèle ft. Michael Rice - In Love
De muziek van Misha Angèle kleurt verschillende stijlen, van RnB tot Pop en Afro. Gladde en luchtige zang masseert zachtjes je oor, hoog en laag bereik. Rijke melodieën, harmonieën en riffs zorgen ervoor dat je blijft luisteren. Misha Angèle werd geboren in Sittard en groeide op in Muscat (Oman). Op haar 9de ging ze terug naar Nederland en speelde als tiener in een meidengroep. In 2016 schreef ze eigen liedjes en in 2017 besloot ze om volledig voor de muziek te gaan. De nieuwe single van Misha 'In Love' gaat over die ene seconde waarin je in één klap verliefd wordt op een vreemde en je hele wereld verandert. Een zwoele pop r&b song met een stevige beat. De bloed eerlijke tekst en als een waterval in de oor klinkende zangstemmen beloven je een romantisch melt-away-ballad. Michael Rice, bekend van zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2019 voor Engeland, zingt mee op het nummer.

Nieuwe Song
VR 22 JUL


Luca Borsato - Private Party
Onlangs liet Luca Borsato weten zijn eigen muziek uit te willen brengen. De 23-jarige Luca besloten om zijn eerste tsingle 'Private Party' te lanceren zonder de hulp van een label, managers, foto- of videografen en mediateam. Een dapper besluit voor iemand die nogal in een kwetsbaar stadium van zijn leven zit en daar gaat het nummer dan ook over. Luca zegt; "Het is makkelijk om je te verschuilen achter een masker, het te laten lijken dat alles perfect gaat en kwetsbaarheid weg te stoppen. Ook ik heb meerdere situaties in mijn leven meegemaakt waarbij ik achter dat masker verschuilde. Mijn debuutsingle 'Private Party' is voor mij een boodschap van hoop, geruststelling dat het oké is om kwetsbaar te zijn en dat het goed is om de juiste keuzes voor jezelf te maken en tijd voor jezelf te nemen wanneer dat nodig is.'’ Beluister en bekijk de nieuwe single van Luca op www.songland.nl

Nieuwe Song
VR 22 JUL 


OG3NE - Love Letter
De Nederlandse Singer-Songwriter Misha Angèle schreef de nieuwe song voor de meiden van OG3NE in het nieuwe programma 'I Want Your Song' bij SBS6. In deze vierde aflevering van 'I Want Your Song' ontving Snelle, die met dit programma zijn presentatiedebuut op de Nederlandse televisie maakt, de zingende zussen van OG3NE. Zij gingen in de uitzending op zoek naar hun volgende grote hit. Bij 'I Want Your Song' draait het om: de beste Songwriter. Wie heeft het mooiste nummer geschreven voor de bekende Nederlandse artiest? De kanshebbers pitchen hun pennenvruchten met behulp van een band. Deze week probeerde Elieve Ozyurt, Marcia Sondeijker, Twan de Boer (Twan Ray), Rachèl Louise Vermeulen, Cheyenne Toney en Rowan Smeets indruk te maken op OG3NE. Uiteindelijk won Marcia Sondeijker (Misha Angèle) met haar prachtige song 'Love Letter'

Nieuwe Song
VR 22 JUL


Hans Grondel - Step Into The Ring

Hans Grondel droomde van een carrière in muziek. Twijfel, onzekerheid, kiezen voor het veilige heeft hem er van weerhouden te gaan voor zijn droom. Omdat we niet voor altijd blijven leven en omdat hij wist dat hij spijt zou krijgen, besloot de 36 jarige kroegbaas achter de bar vandaan te stappen en zijn hart te volgen. Hans zingt over dromen najagen, liefde en geluk. Americana dat klinkt als een mix tussen Danny Vera en Waylon. Laat je meeslepen door het gitaarwerk en catchy melodieën. Naast zijn veilige baan als kroegbaas heeft Hans altijd muziek gemaakt. Op 17-jarige leeftijd pakte hij de gitaar op en sindsdien deed Hans honderden optredens, won de Drentse popprijs, stond op het podium met Triggerfinger en was te zien op MTV. 'Step Into The Ring' gaat over vechten voor je dromen, niet opgeven wanneer het tegenzit en leren omgaan met datgene wat het leven naar je toe gooit.  

Nieuwe Song
VR 22 JUL


Myra Pilar
Myra Pilar is een Singer-Songwriter uit Nijmegen. Haar muziek is breed te omschrijven als Acoustic Pop, met invloeden uit Soul, R&B en Sing- en Songwriting. De diversiteit van haar repertoire maakt haar uniek: van meeslepend en eerlijk tot dansbaar en groovy. Haar diepe, oprechte stem en haar doorleefde teksten verrassen je in elke song. In 2019 op 4  oktober bracht Myra Pilar haar debuutalbum “Myra Pilar” uit. Een nieuw album is al in zicht en van dit album was 10 juni 2022 al een nieuwe single, Sunray' genaamd verschenen. Ook is Myra Pilar een nog andere hoek in gegaan. We kunnen deze maand naast haar Engels-talige songs ook iets Nederlands verwachten. Dit nummer is Myra's eerste Nederlandse nummer ooit uit gebracht en waarschijnlijk niet de laatste. Hierin beschrijf ze haar eeuwig innerlijke strijd. 

Nieuwe Song
VR 22 JUL