SONGLAND.NL IS HET GROOTSTE SINGER-SONGWRITERS PLATFORM VAN NEDERLAND

I.S.M. DE LANDELIJKE EN REGIONALE OMROEPEN IN NEDERLAND SINDS 2017.


Saco - Gotta Give Me (ft. Sebastiën van Dorp)
Dat Nederland een groot leverancier van internationale DJ’s zoals Armin van Buuren, Tiësto en Martin Garrix is, was bekend. Sinds kort mogen we echter een nieuwe naam toevoegen aan de internationale markt: Saco! We schreven al vaker over zijn zomerse en catchy nummers, maar nu lijkt Saco serieus voet aan de grond te krijgen in Roemenië. Al 3 maanden prijkt zijn nummer ‘Gotta Give Me’ in de top 40 van het land en als we de Shazam-chart van het land mogen geloven is dit slechts het begin. Het nummer wordt gezongen door Sebastiën van Dorp, die je zou kunnen kennen van 2 seizoenen van de voice. Zal het de heren lukken om ook in Nederland de radio te bestormen? Oordeel zelf! Lyrics & Music: Saco, Vocals: Sebastiën van Dorp, en Producer: Saco en Jens Munnik. Beluister hier de single 'Gotta Give Me'. 


Nieuwe Song
VR 15 JUL


Tino Martin - Ik Kan Niet Alleen Zijn
Kijk en luister naar de officiële videoclip van de nieuwe single van Tino Martin: ‘Ik Kan Niet Alleen Zijn’. De single ‘Ik Kan Niet Alleen Zijn’ is hier te beluisteren. Wil je Tino Martin in het najaar van 2022 en begin 2023 live zien en horen in een theater bij jou in de buurt? Koop dan hier je kaarten: https://www.tinomartintheater.nl Hansen Tomas schreef de nieuwe single van Tino. Singer-Songwriter Hansen Tomas schreef de nieuwe song speciaal voor het SBS6 programma 'I Want Your Song'. In het programma deed Hansen Tomas een poging om zijn liedje te ‘verkopen’ aan Tino Martin. Hansen zei; “Deze man die hier voor me zit heeft, als je het mij vraagt, de beste stem hier in Nederland. Ik denk als jij deze plaat zingt, dan kan het niet meer kapot denk ik”. Hansen Tomas wist Tino te raken toen hij zijn gevoelige liedje ten gehore bracht. 

Nieuwe Song
VR 15 JUL


STEFF - Ze Kijkt Naar Mij
De nieuwe single van Singer-Songwriter Steffan Bakker, beter bekend van zijn artiestennaam STEFF is uit en heet 'Ze Kijkt Naar Mij'. STEFF laveert tussen de genres Nederhop & Nederpop. Hij groeide op in een klein dorpje, genaamd ‘’Driehuis’’ maar, verhuist al snel naar Amsterdam om zijn sound verder te ontwikkelen! Met zijn herkenbare sound en catchy melodielijnen haalt hij inspiratie uit het leven & de mensen om zich heen. Zijn teksten vertegenwoordigen zijn belevenissen & herkenbare situaties uit het leven. STEFF maakte in september 2020 zijn radiodebuut nadat zijn tweede single ‘’Zoden aan de Dijk’’. Zijn entree binnen de muziekindustrie is dan ook niet onopgemerkt gebleven. Vastberaden met passie en groot werkvermogen is dit niet het laatste wat wij van hem zullen horen. Beluister hier de nieuwe song!

Nieuwe Song

VR 15 JUL


Emiel Scholsberg - Soli2de
Multi-instrumentalist, vocalist, componist, producer en uitvoerend artiest Emiel Scholsberg maakt sedert bijna twee decennia eigen werk. Als kind van een Nederlands moeder en een Surinaamse vader groeide hij op met een grote verscheidenheid aan muzikale genres. Op 17-jarige leeftijd raakte hij verslingerd aan de magie van Jimi Hendrix, hetgeen hem ertoe bracht voor een leven in en van muziek te kiezen. Sedertdien behoort hij tot een van de eerste afgestudeerde Rockacademici, studeerde hij aan het vermaarde Berklee College of Music, en sloot hij zijn Fontys Master of Music - Jazz improvisatie summa cum laude af met zijn eigen werk. Jimi Hendrix zei het al: “Loneliness is such a drag”. Het is voor mij altijd duizelingwekkend mysterie hoe geliefden zo verlaten en eenzaam kunnen zijn in hun relatie. Al dat worstelen, de eindeloze strijd, het zoeken, het verlangen… De song is een verklanking van die pijnlijke eenzaamheid, het stille verdriet, en van die "heartbreak warfare", zoals John Mayer het noemt.

Nieuwe Song

VR 15 JUL