SONGLAND.NL IS HET GROOTSTE SINGER-SONGWRITERS PLATFORM VAN NEDERLAND

I.S.M. DE LANDELIJKE EN REGIONALE OMROEPEN IN NEDERLAND SINDS 2017.


Cimo Fränkel ft. Skofee - Where Do You Hide Your Love (Live)

Cimo Fränkel is een Songwriter, producer en artiest die heeft bijgedragen aan nummers die wereldwijd meer dan twee miljard streams hebben verzameld, waaronder de multi-platina single 'Sex' van Cheat Codes & Kris Kross Amsterdam en Lucas & Steve's hit 'Where Have You Gone .” De kenmerkende stem van Cimo is het hof gemaakt door internationaal befaamde artiesten, waaronder Armin van Buuren, ARTY, EDX en nog veel meer. Cimo trad live op in indrukwekkende podia, waaronder The Forum in Los Angeles, The Ziggo Dome in Amsterdam en Palacio de Deportes in Mexico City. Cimo's wereldwijde aantrekkingskracht en genreoverschrijdende producties hebben ervoor gezorgd dat media en smaakmakers zijn kunstenaarschap vergeleken met die van The Weeknd met invloeden van popgrootheden zoals Michael Jackson en Huey Lewis. Beluister hier de nieuwe live versie van 'Where do You Hide Your Love' samen met de Amerikaanse Singer-Songwriter Skofee (Anna Scholfield).

Nieuwe Song
VR 19 AUG


James Stefano & just Fede - Awesome
De Amsterdamse Singer-Songwriter  James Stefano deed op 18-jarige leeftijd al mee aan verschillende talentenjachten.  Wat James Stefano uniek maakt, is dat hij een echte allround entertainer is. Hij is vastbesloten om te slagen in zijn doelen en dromen om een artiest van wereldklasse te worden. James zegt; "Wat een geweldig gevoel geeft het me, om mijn Spotify zo te zien groeien! En omdat ik weet dat er steeds meer mensen luisteren, staat mijn creativiteit er weer bovenop, geïnspireerd om meer te creëren! Ik heb een jaarplan gemaakt en dat plan werkt heel goed. Zo goed, dat ik heb gestaard om releases voor 2023 te plannen! Het zal een beetje anders zijn dan de liedjes die ik eerder maakte, maar ik weet zeker dat je het geweldig zult vinden!" Samen met just Fede (Federico Sonnino) een muziek producer uit Brussel, die positieve & zomerse vibes maakt, nam James Stefano deze prachtige nieuwe single 'Awesome' op!

Nieuwe Song
VR 19 AUG


Marco Oostra - De Barman
'De Barman' is de nieuwe single van de Nederlandse pop/rock Singer-Songwriter Marco Oostra. Marco leeft en ademt muziek! Marco is begonnen met optreden in kleine restaurant- en bars waarbij hij zichzelf begeleidde op zowel de piano als op gitaar. Toen hij in 2014 de kans kreeg  een vaste piano entertainer te worden van 'Crazy Pianos' in Scheveningen greep hij deze kans met beide handen aan. Nu in 2022 is Marco gegroeid tot een ervaren piano entertainer die optreed door heel Nederland. Marco zijn stem heeft een aansprekende raspende kwaliteit die niet veel zangers kunnen evenaren. Hij nam deel aan verschillende talentenjachten zoals 'The Voice of Holland', 'Popstars',  'All Together Now' en 'I Want Your Song'. Marco volgde op jonge leeftijd piano en gitaarlessen en studeerde 'Muziek & Geluidsontwerp' aan het Noorderpoort College in Groningen. Spotify

Nieuwe Song
VR 19 AUG


Dylan van Dam - Overnight

De nieuwe single van Nederlandse Singer-Songwriter Dylan van Dam heet 'Overnight'. Catchy koortjes, lekkere lyrics en soepele gitaarsounds. Met ook nog een flinke dosis inspirerende inhoud verleidt Dylan Van Dam zijn publiek. Zijn muziek is ''easy on the ears'', maar schuwt een diepere, filosofische boodschap niet. En dan komt er ook nog af en toe een liefdesliedje voorbij dat iedereen vlinders in z’n buik geeft. Het plaatje is compleet. Toen de jonge artiest een kleuter was, vroeg zijn moeder wat hij wilde worden wanneer hij groot was. Zijn antwoord: “Zingmeneer, want dan kan ik zingen en dansen.” Zijn liefde voor het muzikantenleven is nooit meer overgegaan. Zo speelde hij zeven jaar lang in een band en toen die in 2019 werd opgeheven, was het tijd om zijn eigen creaties de wereld in te slingeren.

Nieuwe Song
VR 19 AUG


Saco ft. Sebastiën - I'm Your Man

Met een top 40 hit in Roemenië en meer dan 25 miljoen streams voor hun afgelopen releases, hebben Saco en Sebastiën hun vruchtbare samenwerking inmiddels wel bewezen. Hun nieuwe single, 'I’m Your Man', past feilloos in hun zomerse repertoire. 'I’m Your Man' is een charmante en aanstekelijke dancepop plaat waar we geen genoeg van krijgen. Het tempo van de nieuwe single ligt iets hoger dan hun vorige twee werken, maar is daarmee vrolijker en dansbaarder dan ooit. In Roemenië gaat hij binnenkort officieel in promotie, maar wij hopen natuurlijk dat ook Nederland de twee omarmt. Wij schreeuwen het alvast van de daken: “Saco is your man”. Lyrics & Music: Saco, Vocals: Sebastiën van Dorp, en Producer: Saco en Jens Munnik

Nieuwe Song
VR 19 AUG