SONGLAND.NL IS HET GROOTSTE SINGER-SONGWRITERS PLATFORM VAN NEDERLAND

I.S.M. DE LANDELIJKE EN REGIONALE OMROEPEN IN NEDERLAND SINDS 2017.


Pieternel - I Carry You Carry Me

Pieternel is een Nederlandse Singers-Songwriter. Haar nieuwe single heet 'I Carry You Carry Me'. Pieternel zegt; "Sommige banden zijn sterker dan bloed. Sommige vriendschappen groeien met elke wending in de tijd. Door op elkaar te letten. Durf de gemaakte obligaties opnieuw te bekijken. Herinneringen vieren. Luisteren zonder te oordelen. Door er te zijn. Opnieuw en opnieuw. Draag dit lied op aan je speciale vriend. Terwijl ik dit lied aan het mijne opdraag. Je weet wie je bent. Ik draag, jij draagt mij." Co-writer: Karl Adams, Guitars: Bram Doreleijers, Maarten Vandamme, Nick Jongejan. Drums, percussion: Benjamin Rheinländer Bass: Judith Renkema. Piano: DeLange Strings: Jonas Pap, Jasper van Rosmalen. String arrangement: Reyer Zwart. Produced by: Benjamin Rheinländer Nick Jongejan Music, Femke Reynolds and Pieternel. Mixed by: Skiggy Rapz. Mastered by: Wessel Oltheten.

Nieuwe Song
VR 26 AUGIris Penning - Raad Me Maar
Iris Penning's haar nieuwe single heet 'Raad Me Maar'. Iris maakt eigenwijze poëtische pop. Ze bezingt het leven met haar herkenbare, heldere stem en spitsvondige teksten. Haar motto is "Liever vieze voeten dan altijd schoenen aan." Ook is ze de stadsdichter van Eindhoven. Iris Penning bracht drie platen uit die lovend werden ontvangen, stond meer dan duizend keer op de planken, op festivals en in theaters en op ludieke podia. Haar vierde album, "Dan Maar Genieten", werd geproduceerd door Huub Reijnders en komt uit op 7 Oktober 2022. Iris zegt; "Ik ben er super trots op mijn nieuwe singel en 7 Oktober is de presentatie van mijn nieuwe album. Nu al zo blij met hoe mijn nieuwe album gaat worden! Met bijdrages van Peter Slager, Martijn Bosman, Richie Reichgelt, Floriaan Wempe en natuurlijk Mirthe de Jonge en de geniale oren van Huub Reijnders.'' 

Nieuwe Song
VR 26 AUG


88Salv - Alles Wat Je Hoort
Salvatore Pieter Prins uit Dokkum, beter bekend als 88Salv, maakte zijn opleiding tot verkoper af maar kwam al snel tot de conclusie dat dit vak hem niet prikkelde. Salvatore, begon op zijn 16e met muziek maken. Na het afronden van zijn opleiding ging hij zich volledig richten op zijn muziek. In zijn puberjaren experimenteerde Salvatore veel met muziek en was het nog zoeken naar zijn eigen sound, zo begon hij als rapper en stapte hij toen over naar Pop/R&B. Het mag gezegd worden dat zijn zoektocht naar zijn eigen sound vruchten heeft afgeworpen. Je kan Salvatore ook van zijn TikTok-video’s kennen waar hij 26 miljoen views per maand pakte. De focus voor 88Salv ligt momenteel volledig op zijn muziek, en zo richt hij zijn leven ook in. Salv is trots op waar hij nu staat, maar nog lang niet tevreden. Salv is vastbesloten om als artiest te blijven groeien. Knoop de naam 88Salv dus maar goed in je oren, want dit is pas het begin!

Nieuwe Song
VR 26 AUG


Mariusz - Myn Gelok

Mariusz (Singer-Songwriter Marius de Boer) zijn leven draait om muziek. Hij boekte regionaal succes met de Friese band Reboelje. Tourde met z'n friestalige muziek door Polen en Frankrijk. Diverse muziektheaterprojecten waren spraakmakend, waaronder de 'Brulloft' en 'Swart Langstme'. Mariusz schrijft melodische pop- en rocknummers en poëtische friese teksten. 'De Nacht Wachtet' was het laatste full album dat door Mariusz en de Muzikanten werd uitgebracht. Mariusz is nu solo weer enkele nieuwe songs aan het uitwerken en opnemen samen met producer Nico Outhuijse (drummer van de Kast). 'Myn Gelok' is de nieuwe single die nu uitkomt en de opvolger van 'It Lot Fan God'. Thema van dit nummer is: Als je doet alsof je voor het geluk geboren bent en het dan ook nog zo blijkt te zijn.

Nieuwe Song
VR 26 AUG


CHARLOT - Perfume

“Hoe kan iemand bang zijn voor iets dat zo mooi is? Soms zijn de engste dingen in het leven het meest bijzonder. CHARLOT vertelt graag verhalen omdat ze de ironie van dat contrast bewondert.” Door warme strijkers, synthesizers en haar serene stem te combineren, maakt ze van deze verhalen muziek. Nu Darker Than The Moon gereleased is, werkt ze samen met haar band, Tessa Rose Jackson (Someone) en Darius Timmer aan nieuwe muziek. CHARLOT is geïnspireerd door artiesten zoals Regina Spektor, Agnes Obel en AURORA. Dit jaar speelde de singer/songwriter op het festival Grasnapolsky, bracht ze haar debuut EP uit en was ze een van de support acts van Froukje tijdens haar tour door België en Nederland. Ze doet ook mee aan de popronde dit jaar. CHARLOT zegt; "Parfum is uit! Geïnspireerd door een van mijn favoriete boeken, Das Parfum, geschreven door Patrick Süskind. Een verhaal over een moordenaar met een interessante obsessie: geur." Beluister hier de nieuwe song 'Perfume'.

Nieuwe Song
VR 26 AUG