SONGLAND.NL IS HET GROOTSTE SINGER-SONGWRITERS PLATFORM VAN NEDERLAND

I.S.M. LANDELIJKE EN REGIONALE OMROEPEN IN NEDERLAND SINDS 2017.


JOASH - Stranger In The Night 

Met een combinatie van herkenbare teksten en melodieuze gitaarpartijen, maakt zanger en producer JOASH (22) aanstekelijke popnummers. In maart 2022 startte JOASH zijn muzikale avontuur. Kort daarna hing Timur Perlin van 3FM aan de telefoon én opende JOASH het festival Puddingpop. Op TikTok gaat JOASH de straat op om voor voorbijgangers live te spelen. De video’s leverden bij elkaar al meer dan 150K+ views op. JOASH laat zich inspireren door John Mayer, Ed Sheeran en Douwe Bob. Hij mixt zijn singer-songwriter genre met een vleugje blues en country, maar durft ook te experimenteren: Zelf zegt Joash hierover: “Ik ben iemand die continu het randje opzoekt met de goede hoop deze grens telkens te kunnen verleggen. Dit gaat gepaard met successen en geluk, maar óók met tegenslagen en twijfels. Deze elementen vormen de basis van mij als persoon, dat is wie ik ben. Juist daarom komen deze elementen naar voren in mijn muziek.” Geïnspireerd door de Netflix-serie 'Lupin' schreef JOASH zijn nieuwe single 'Stranger In The Night': Over een charismatische man die zijn vader wreekt voor het onrecht wat een rijke familie hem heeft aangedaan. Het verhaal speelt zich af in de donkere straten van Parijs. Een combinatie van zwevende synths, 80s drums en dromerige gitaarpartijen vormen het muzikale tapijt voor de fraaie zang van Joash. Het nummer is geproduceerd in samenwerking met Gideon de Kruif.

 

Nieuwe Song
VR 14 OKT


Jada Faith - Steady

Jada Faith, is een jonge singer/songwriter met de nodige ervaring op muzikaal gebied. Ze heeft tweemaal meegedaan met The Voice Kids (2017) en (2020). De eerste keer kwam Jada tot en met de Battle ronde en de tweede keer behaalde ze de Sing offs (halve finale). Jada's muziekstijl is voornamelijk R&B en Pop. Ze heeft haar muziek opleiding genoten aan de ZOI Gospel Academie (een initiatief van de bekende vocalisten Berget Lewis en Shirma Rouse). Na het uitbrengen van haar Engelstalige EP in 2021 is Jada een nieuwe weg ingeslagen en brengt ze nu haar nieuwe single Steady uit. Een swingend eigentijds Nederlandstalig dansnummer met R&B, Pop en Afro beat invloeden.

Nieuwe Song
VR 14 OKT


Jack & Janis - The First Kiss 

Jack en Janis zijn een nieuw duo binnen de muziekindustrie van Nederland. Zowel Jack als Janis ( Adrie en Jannie ) hebben vroeger afzonderlijk in vele bandjes gespeeld en gezongen en vonden het nu tijd om samen hun vleugels uit te slaan. Omdat hun stemmen veel vergeleken werden met die van BZN hebben ze een repertoire opgesteld met vele BZN nummers, waarmee zij proberen aan de weg te gaan timmeren als nieuw duo. 'The First Kiss' is een eigen compositie van Jack en Janis en doet terug denken aan de prachtige muziek van de BZN, een van de beste Bands, die Nederland rijk was, en waar hun muziek nog iedere dag overal te horen is. Met hun nieuwe song proberen Jack en Janis mensen ook blij te maken met de Friese palingsound.

Nieuwe Song
VR 7 OKT


Elisabeth Hope - Addicted To You

In aanloop naar haar volledige album, die in 2023 uit komt, laat Elisabeth Hope opnieuw van zich horen met haar nieuwe single 'Addicted To You'. Elisabeth Hope is “verslaafd” aan een geliefde die er niet meer is en zingt daarover. Deze song kwam naar boven drijven na contact van John & Nienke van Neo Music met songwriter en producer Graeham Goble van de Little River Band. Geopperd werd er een country versie van te maken en Graeham vond dit eveneens een goed idee.

Nieuwe Song
VR 30 SEP


Blackfields - I'm Always Right Behind You Honey

Blackfields Country Rebels komt met een korte film. Wat zou je doen als je ontdekt dat je vrouw is vreemdgegaan… zou je achter haar blijven staan? Blackfields bracht in de zomer van 2022 de single uit 'I'm Always Right Behind You Honey' die inmiddels op menig radio station te horen is. Nu releasen ze een korte film waarin te zien is hoe een man ontdekt dat zijn vrouw is vreemdgegaan. En wat er dan gebeurt…

Nieuwe Song
VR 30 SEP


PLATFORM FOR SINGER-SONGWRITER TALENT
WE ARE LOOKING FOR GREAT SONGS - I WANT YOUR SONG !