Het grootste Singer-Songwriter platform van Nederland

Moet Je Gewoon Je Demo's Rond Sturen?

Songland is het platform voor Songwriters en Artiesten.
Elke dag weer laten ze de wereld kennis maken met nieuwe nummers gemaakt door deze creatieve sector.

Op dit moment wordt de muziekindustrie zwaar getroffen door het Corona virus maar het geeft ook ruimte om juist te creëren. We zullen maar zo denken, de Corona periode is toch nog ergens goed voor want er worden momenteel veel nieuwe nummers geschreven en opgenomen.

Helaas is de entertainment branche niet altijd betrouwbaar en worden er vaak gedeeltes of zelfs hele songs overgenomen door anderen.

Zo is het mogelijk dat jouw nummer plotseling wordt uitgebracht door een andere artiest en dan?

De Digitale-Kluis van Juridisch adviesbureau Robrecht & Leonson geeft je de mogelijkheid om je nieuwe nummers digitaal te laten registreren. Mocht het gebeuren dat je jouw eigen nummer terug hoort bij een ander dan kan jij aantonen dat op het moment van inschrijving het desbetreffende nummer in bezit had.

Deze werkwijze zal je zeker helpen bij een aankondiging van een rechtszaak omdat de tegenpartij jouw claim direct bekijkt op een andere manier. Je hebt namelijk WEL je werk vast gelegd en op een professionele manier geregistreerd.

Eén song registreer je al voor een bedrag van € 2,95… voor meerdere songs krijg je zelfs een leuke korting. Dus de kosten kunnen absoluut geen belemmering zijn om je songs veilig te stellen.

Mocht je jouw songs gaan promoten of rondsturen naar andere artiesten of maatschappijen dan kun je de Digitale-Kluis code van Juridisch adviesbureau Robrecht & Leonson mee zenden. Zo weet de andere partij dat jouw nummer geregistreerd en daardoor minder fraudegevoelig is.

Kortom, neem je zelf en vooral je werk serieus.  Registreer daarom vandaag nog je songs en bescherm je intellectueel eigendom.

Registreer je song via: http://Digitale-Kluis.eu

 

Robrecht & Leonson (Media-Recht)
Juridisch adviesbureau voor Media & Cultuur

© Robrecht & Leonson (Media-Recht) | Oude Middenweg 17,  2491 AC Den Haag | Tel: 070 - 20 42 272