SONGLAND.NL IS HET GROOTSTE SINGER-SONGWRITERS PLATFORM VAN NEDERLAND

I.S.M. DE LANDELIJKE EN REGIONALE OMROEPEN IN NEDERLAND SINDS 2017.Muziekreleases blijven een aantal weken zichtbaar op de website. Het volledige muziekarchief vanaf 2017 is alleen toegankelijk voor leden.  Het archief is terug te zien tot 15 juli 2022 onder de rubriek 'Sitemap'.


Polderpop Radio

Van Polder tot Pop op jouw Radio. Te beluisteren in Oost-Brabant en de Betuwe via DAB+ kanaal 6D en 7B of wereldwijd op onze website.


 NL-MUSIC

Van 16 januari tot 20 februari 2023 organiseert NL-MUSIC ‘Het Beste Liedje uit Eigen Land’, een wedstrijd voor Singer-Songwriters van eigen of Vlaamse bodem. Tijdens de LIVE-uitzendingen met Yentl op maandagavond tussen 20 en 22 uur komt een grote variatie aan Singer-Songwriters naar de studio om hun beste liedje uit eigen land te laten horen! De jury kiest per avond één singer-songwriter die doorgaat naar de halve finale op 13 februari en daarnaast kan het publiek stemmen op zijn/haar favoriet. De twee Singer-Songwriters die van het publiek de meeste stemmen krijgen gaan ook door. Je kunt jouw stem uitbrengen na de uitzending vanaf dinsdagavond 18 uur tot zondagavond middernacht en dat doe je via nl-music.nl. De maandag erop maakt Yentl in de uitzending deze halvefinalisten bekend.


Cloud 9 Music | Spotify Top 100


Podcast door: Henk Ketting


New Music Friday NL


Publieke Omroepen
AVROTROS-PowNed, BNNVARA, KRO-NCRV, Omroep MAX, WNL, EO, VPRO, Human.

Commerciele Omroepen
Qmusic

Stichtingen en Bedrijven
Stichting Nederlandse Top 40.

Scholen
Rockacademie (Tilburg), Sound Academy (Maastricht), ArtEZ Conservatorium (Zwolle, Enschede), Codarts (Rotterdam) en Conservatorium Amsterdam  (Amsterdam), Conservatorium Haarlem (Haarlem) Conservatorium Maastricht (Maastricht), Utrechts Conservatorium (Utrecht)


THE LATEST IN SINGER-SONGWRITERS MUSIC