SONGLAND.NL IS HET GROOTSTE SINGER-SONGWRITERS PLATFORM VAN NEDERLAND
I.S.M. DE LANDELIJKE EN REGIONALE OMROEPEN IN NEDERLAND.

SONGLAND.NL is regelmatig opzoek naar nieuw Singer-Songwriter Talent. Wekelijks speurt SONGLAND.NL naar nieuwe tracks en nieuw Talent. Uit de grote hoeveelheid muziek die er in ons land iedere week verschijnt, maakt SONGLAND.NL wekelijks een selectie van 15 professionele songs die ons zijn opgevallen en delen dit met een groot netwerk.


SONGLAND.NL

Op 23-10-2017 startte, op initiatief van Vincent (Talentscout / Stemacteur) en Joop (Producent / Filmregiseur) de website SONGLAND.NL voor Nederlandse Singer-Songwriters. Er zijn in Nederland veel Jonge Muzikale Talenten. SONGLAND.NL wil deze Talenten de kans geven, om via één platform, te laten zien wat ze waard zijn.

SINGER-SONGWRITER TALENT

Ben jij een Professionele Nederlandse (Upcoming) Singer-Songwriter Talent? Songland.NL kan ook jouw nieuwe MuziekVideo plaatsen. De VideoClip neem je zelf op en deze plaats je op YouTube. Er is dus geen sprake van een auditie! Songland.NL beoordeelt jouw kwaliteiten aan de hand van jouw MuziekVideo. Team Songland, Hilversum. 

Q MUSIC NEDERLAND

De Nederlandse Top 40 is de enige echte betrouwbare hitlijst van Nederland! 'Wending' is de titel van de nieuwe speelfilm van Joop Kessels (Co-Founder van songland.nl) Op zondag 12 september is deze Anti-Pestfilm 'Wending' voor het eerst te zien in de grote zaal van filmpaleis 'Tuschinski' in Amsterdam. We zijn enorm trots en blij om aan te kondigen dat de kaartverkoop voor de landelijke première van de film in Pathe Tuschinkski is gestart. Voor Joop, de schrijver van de speelfilm komt een droom uit. De kaartverkoop is gestart via: https://www.wending.tv. Singer-Songwriters Marco Oostra en Ferry Timmermans (Ferrez Music) leverde ook een bijdrage aan de speelfilm. Oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting en Daniel Stosic (Dancer Warner Bros) kregen tevens een rol in de speelfilm.Ook een advertentie op www.songland.nl? Laat het ons weten.
ADVERTENTIESRegelmatig krijgt SONGLAND.NL van artiesten Mp3's of Mp4's toegezonden. Wij willen de artiesten attenderen op het feit dat SONGLAND.NL i.v.m. auteursrechten alleen muziekvideo's kan promoten wanneer deze op YouTube staan. Het is dus alleen

mogelijk jouw muziekvideo te embedden van jouw eigen Youtube kanaal. Door te embedden kan SONGLAND.NL jouw muziekvideo toch laten zien op de website en kostenloos promoten. Doordat alleen video's worden ge-embed blijft de content staan waar het altijd staat. SONGLAND.NL download zonder verzoek van de rechthebbende geen muziekvideo's en worden niet geüpload op de website. Op die manier betreft het geen nieuwe openbaarmaking en is er geen sprake van verveelvoudiging.MELD JE HIER AAN: om ook in de SONGLAND LIJST te komen van de Beste SINGER-SONGWRITERS van Nederland :

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


• Hoofd Redactie: Joop, Vincent 

• Redactie: Dave, Willemijn, Daniël, Patrick, Stephan, Fleur, Sander, Anton, Riko, Henk, Nathan.Wekelijks maakt Stichting Nederlandse Top 40 een selectie van nummers die zijn opgevallen uit de grote hoeveelheid muziek die er in ons land iedere week verschijnt. Songland telt mee in de samenstelling van de Single Release lijst. Zorg wel dat jouw nieuwe single zowel op Youtube als op Spotify staat. Check hier de Single Releases: Single Releases Spotify Releases

Stemlijst Tipparade

Jouw stem telt mee. Tip ons en je maakt misschien kans om in de stemlijst te verschijnen van de Nederlandse Tipparade.Ook een advertentie op www.songland.nl? Laat het ons weten.
ADVERTENTIES