SONGLAND.NL IS HET GROOTSTE SINGER-SONGWRITERS PLATFORM VAN NEDERLAND

I.S.M. DE LANDELIJKE EN REGIONALE OMROEPEN IN NEDERLAND.


Songland - I Want Your Song is in 2017 in Nederland ontstaan naar idee van een aantal studenten van: Rockacademie (Tilburg), Sound Academy (Maastricht), ArtEZ Conservatorium (Zwolle, Enschede), Codarts (Rotterdam) en Conservatorium (Amsterdam) om jonge Singer-Songwriter talenten belangeloos onder een breder publiek onder de aandacht te brengen doormiddel van een samenwerking met landelijke en regionale omroepen in Nederland en België.


Songland.NL is regelmatig opzoek naar nieuw Singer-Songwriter talent. Wekelijks speurt Songland.NL naar nieuwe tracks en nieuw talent. Uit de grote hoeveelheid muziek die er in ons land iedere week verschijnt, maakt Songland.NL dagelijks een selectie van professionele songs die ons zijn opgevallen en delen dit met een groot netwerk.


In 2017 startte de website Songland.NL, op initiatief van Joop en Vincent en bestaat op dit moment uit 20 vrijwilligers. Songland.NL is opgericht voor Nederlandse Singer-Songwriters. Er zijn in Nederland veel jonge muzikale talenten. Achter elke hit schuilt een succesvolle Songwriter. Songland.NL wil deze talenten de kans geven, om via één platform, te laten zien wat ze waard zijn. 

Joop: ''Samen met Vincent die een gouden brein heeft, opende ik op 23 november 2017 de website Songland.NL. Er zijn in Nederland heel veel (jonge) muzikale talenten. Alleen worden ze nooit gedraaid op de radio. Daarom geven wij ze een kans met Songland.NL. We helpen ze bij het zetten van nieuwe stappen en geven ze een podium omwille van meer bekendheid.''


Ben jij een Professionele Nederlandse (upcoming) Singer-Songwriter talent? Songland.NL kan ook jouw nieuwe muziekvideo plaatsen. De videoclip neem jij zelf op en deze plaats je op YouTube. Er is dus geen sprake van een auditie. Het team van Songland.NL beoordeelt jouw kwaliteiten aan de hand van jouw professionele werk. 


Regelmatig krijgt Songland.NL van artiesten Mp3's of Mp4's toegezonden. Wij willen de artiesten attenderen op het feit dat SONGLAND.NL i.v.m. auteursrechten alleen muziekvideo's kan promoten wanneer deze op YouTube staan. Het is dus alleen mogelijk jouw muziekvideo te embedden van jouw eigen Youtube kanaal. Door te embedden kan Songland.NL jouw muziekvideo toch laten zien op de website en kostenloos promoten. Doordat alleen video's worden ge-embed blijft de content staan waar het altijd staat. Songland.NL download zonder verzoek van de rechthebbende geen muziekvideo's en worden niet geüpload op de website. Op die manier betreft het geen nieuwe openbaarmaking en is er geen sprake van verveelvoudiging.


AANMELDEN VOOR EEN NAAMSVERMELDING IN DE LIJST

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Joop, Vincent, Dave, Willemijn, Daniël, Patrick, Stephan, Fleur, Sander, Anton, Riko, Henk, Nathan, Bram, Emma, John, Nienke, Roland, Sophie, Inge.Wekelijks maakt Stichting Nederlandse Top 40 een selectie van nummers die zijn opgevallen uit de grote hoeveelheid muziek die er in ons land iedere week verschijnt. Songland telt mee in de samenstelling van de Single Release lijst.

Zorg wel dat jouw nieuwe single zowel op Youtube als op Spotify staat. 
Check hier de Single Releases: Single Releases - Spotify Releases Nieuwe Releases

Stemlijst Tipparade

Jouw stem telt mee. Tip ons en je maakt misschien kans om in de stemlijst te verschijnen van de Nederlandse Tipparade.Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.