SONGLAND.NL IS HET GROOTSTE SINGER-SONGWRITERS PLATFORM VAN NEDERLAND

I.S.M. DE LANDELIJKE EN REGIONALE OMROEPEN IN NEDERLAND SINDS 2017.


The Next Hit Song Happens Here

Songland (I Want Your Song) is in 2017 in Nederland opgericht naar idee van een aantal studenten van onder meer de Rockacademie (Tilburg), Sound Academy (Maastricht), ArtEZ Conservatorium (Zwolle, Enschede), Codarts (Rotterdam) en Conservatorium (Amsterdam) om nog meer jonge Singer-Songwriter talenten belangeloos onder een breder publiek onder de aandacht te brengen doormiddel van een nauwe samenwerking met vaste professionele landelijke en regionale omroepen in Nederland en België.


I Want Your Song
Achter elke hit schuilt een succesvolle Songwriter. Er zijn in Nederland veel jonge muzikale talenten. Songland - I Want Your Song wil deze talenten de kans geven, om via één platform, te laten zien wat ze waard zijn. Songland - I Want Your Song is regelmatig opzoek naar nieuw Singer-Songwriter talent. Vandaar onze slogan: I Want Your Song! Wekelijks speurt Songland - I Want Your Song naar nieuwe tracks en nieuw talent. Uit de grote hoeveelheid muziek die er in ons land iedere week verschijnt, maakt Songland - I Want Your Song dagelijks een selectie van professionele songs die ons zijn opgevallen en delen dit met een groot netwerk!

Platform door jonge scholieren in de muziekindustrie
Ons Team

Binnen Songland werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team. Ons team bestaat uit 21 jonge enthousiaste gedreven medewerkers; Rens, Joop, Sophie, Inge, Willemijn, Fleur, Dave, Daniël, Patrick, Thom, Stephan, Bart, Sander, Bas, Anton, Bram, Emma, Jonathan, John, Nienke, Domien, Roland.


Singer-Songwriter
Ben jij een professionele Nederlandse Singer-Songwriter? I Want Your Song!
Songland kan jouw videoclip plaatsen en delen! Jouw muziekvideo moet wel te vinden zijn op YouTube en Spotify en mag niet ouder zijn dan 1 maand! Er is dus geen sprake van een auditie.


YouTube, Spotify, Foto's Em-bedden
Door video's (en foto's) te embedden kan Songland jouw muziekvideo laten horen en laten zien. Doordat de video's worden ge-embed blijft de content staan waar het altijd staat en daardoor is er geen sprake is van een kopie! Op die manier kan Songland - I Want Your Song het filmpje laten zien op de website. Doordat Songland niets op de website upload, maar gebruik maakt van de servercapaciteit van bijvoorbeeld YouTube, zorgt de embed er voor dat het filmpje ook op de website van Songland zichtbaar is. Omdat er bij embedden geen sprake is van een verveelvoudiging en dus ook niet van een openbaarmaking, hoeft Songland ook geen naam te vermelden.


Stichting Nederlandse Top 40
Wekelijks maakt Stichting Nederlandse Top 40 een selectie van nummers die zijn opgevallen uit de grote hoeveelheid muziek die er in ons land iedere week verschijnt. Songland telt mee in de samenstelling van deze single release lijst. Zorg dat jouw song zowel op Youtube als op Spotify staat. 
Check hier wekelijks de nieuwe releases op Spotify

Jouw stem telt mee.
Tip Songland met jouw song en
maak kans om met jouw song in de stemlijst van de Nederlandse Top40 te verschijnen. Regelmatig tipt Songland de Stichting Nederlandse Top40. 


New Singer-Songwriter Music NL

Songland is een productie van New Singer Songwriter Music NL
New Singer-Songwriter Music NL is een sterk groeiende en creatieve organisatie welke opereert in de entertainment branche en zijn onder meer gespecialiseerd op het gebied Singer-Songwriter management en het produceren van evenementen.


THE LATEST IN SINGER-SONGWRITERS MUSIC